אודות המסעדה
פליים היא מסעדת "אש גלויה" הראשונה בישראל, והכשרה הראשונה בעולם בניצוחו של השף אורן אסידו.
המסעדה ממוקמת בקומה הראשונה של מלון היוקרה קרלטון בתל אביב, עם נוף לטיילת ולחוף הים, ובה 120 מקומות ישיבה, כולל מרפסת, בר פרטי וחדר פרטי.
זהו מטבח מסעיר שמציג את אחד הטרנדים הצומחים והפופולריים ביותר בקרב המסעדות המובילות ברחבי העולם- כל המנות, ללא יוצא מן הכלל, עוברות תהליכי בישול באש גלויה, ראשונות, עיקריות ואפילו קינוחים.
מטבח המסעדה הוא מטבח פתוח לעיני הסועדים, ובו ג'וספר שעובד על ידי גחלי עץ אלון ואש חיה, לצד פאריז'ה, גריל גחלים דרום אמריקאי מסורתי שעובד על עץ ומרחק, כאשר אורך הצלייה, הגבהים והמרחקים מהאש משתנים בהתאם למנות ולטכניקת ההכנה הכרוכה בהן.
קטגוריית הבשרים במסעדה מכובדת במיוחד וכוללת בשרים בגידול מקומי מעדרים מובחרים של פרות הולשטיין, שמטופלות היטב בחדר היישון עליו המפואר, אותו ניתן כמובן לראות מתוך חלל המסעדה.
לכל מבחר הטעמים הנ"ל מצטרף בר עם תפריט יינות וקוקטיילים עשיר במיוחד שמתאים לסגנון ולאווירה הייחודית של המסעדה, ובחדר הפרטי מוצג מקרר יינות עם אוסף היינות הכשרים מהגדולים בארץ.